Hotelbooking

Velkommen til Hotel DGI Huset Herning

Overnat i Herning, hvor aktiviteter og oplevelser venter lige uden for værelset. DGI Huset Herning er med sin store spa afdeling et moderne og lækkert wellnesshotel med mulighed for skønheds behandlinger og massage. Ydermere er vi også det eneste hotel i Herning som kan benævnes fitnesshotel, da vi råder over en stor fitness afdeling og et væld af forskellige hold, som vores hotelgæster frit kan benytte.

Bo på hotel i Herning centrum med mulighed for at være aktiv i fitness, nyde en dukkert i vandkulturhuset, eller du kan starte aftenen med afslapning i Wellness afdelingen. Mulighederne for ekstra oplevelser er mange når du booker en overnatning på Hotel DGI Huset Herning, hvor du som hotelgæst også frit kan forsyne dig fra vores store morgenbuffet.

Et hotel i Herning centrum og kun 4 km fra Boxen og MCH Messecenter Herning, samt få minutters gang fra stationen. Så kan det ikke blive mere centralt.

Som gæst på hotellet er du tæt på det hele, inden- og udendørs faciliteter, blandt andet fitness, wellness og Vandkulturhuset - for både børn og voksne.

Nemt, bekvemt og fyldt med muligheder...

Det 3-stjernede Hotel DGI Huset Herning er, med 152 værelser fordelt på 132 dobbeltværelser og 20 singleværelser, Herning og omegns største. Indretningen er stilren og smart med et look, der spejler Vandkulturhusets blå, grønne og turkise farver.

Øverst oppe har vi indrettet 27 superior værelser med kaffe/te-kit, fri adgang til fitness, Vandkulturhuset og wellness.

Fra hotellet er der etableret direkte adgang til MCH Herning Kongrescenter på den anden side af gaden via gangbro.

Bagageservice tilbydes ved behov. Prisen er kr. 75,-

Persondatalovgivningen

I henhold til persondatalovgivningen, kan du her opdatere dine oplysninger:

http://online.techotel.dk/Mobile/ReqLink?lang=da&hotelid=99035 

Hotelbooking:

Online booking
E / hotel@dgi-husetherning.dk
T / 9626 7400

Ved booking af ophold til mindreårig under 18 år uden følgeskab af voksen, udfyld venligst denne blanket

Værelser med udsigt...

Praktisk, smart og komfortabelt

De lyse værelser er fordelt på seks etager og indrettet med gulv-til-loft vinduer og askeparketgulve. Badeværelserne er stilrene med hvide klinker, stål og sort granit.

Værelsestyper:

Enkelt- og dobbeltværelser:
Alle værelser er indrettet enkelt og stilfuldt.

Superiorværelser: På de øverste etager har vi indrettet 27 værelser med lidt ekstra. Her får du bl.a. kaffe/the-kit og god udsigt.

Værelsesfaciliteter:

 • Kabel tv
 • Gratis trådløst internet
 • Safetybox
 • Telefon
 • Skrivebord med stol
 • Helspejl
 • Føntørrer
 • Fri entré til fitness
 • Fri entré til Vandkulturhuset
 • Fri entré til Wellness 
 • Saunatema 70 kr. - for pladsreservation kontakt receptionen

Fra hotellet er der etableret direkte adgang til Kongrescentret på den anden side af gaden via gangbro.

Central beliggenhed

Som en del af DGI-huset Herning er hotellet centralt beliggende i Herning Midtby på Kousgaards Plads med direkte adgang fra Strøget og ideelle parkeringsmuligheder - såvel i gadeplan som i parkeringskælderen.

Bybusserne kører lige til døren, og der er blot 250 meter til bus- og togstationen.

Gæsterne har direkte adgang til MCH Herning Kongrescenter overfor via overdækket gangbro.

 

Vores adresse:
Hotel DGI-huset Herning
Kousgaards Plads
7400 Herning

Book værelse:
T / 9626 7400
E / info@dgi-husetherning.dk

Morgenmad er inkluderet i værelsesprisen for
alle hotellets gæster - og kan nydes i Caféen

Mandag - Fredag 06:30 - 10:00
Lørdag, søndag og helligdage 07:00 - 10:30

 

Caféen er centralt beliggende i de lyse, behagelige omgivelser i
DGI Huset Hernings receptionsområde med udsigt til
bl.a. aktiviteterne i Vandkulturhuset. 

Der er masser af seværdigheder i Herning og omegn. Få inspiration her!

0 – 15 min. kørsel

Baboon City
Baboon City er et kæmpe indendørs forlystelsescenter med masser af aktiv sjov, samvær og fysiske udfordringer for hele familien.
Prøv blandt andet Danmarks største indendørs åbne og lukkede rutchebaner, spøgelsesrum, skumboldkanoner, kæmpe småbørnsafdeling, hoppeborge, kuglerum, Tarzanbane, sørøverskib, forhindringsbane, multisportsbaner, krolfbane, gladiator arenaer, monster basket, net/spillecafé, sanse rum, laserball og meget mere.....
http://www.babooncity.dk/

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
Et spændende museum der rummer mere end 4.000 værker af kunstnerægteparret Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts. Her kan du opleve alt lige fra malerier, akvareller, skulpturer til keramik og mosaikker. Museumsbygningen er tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller og er en kunstnerisk attraktion i sig selv.
http://www.chpeamuseum.dk

HEART - Herning Museum of Contemporary Art
Som gæst i HEART kan du opleve dansk og international samtidskunst i verdensklasse. Ud over den permanente samling vil der på museet være skiftende udstillinger af såvel internationale som danske kunstnere.
http://www.heartmus.dk

Danmarks Fotomuseum
Danmarks Fotomuseum præsenterer en af vor tids helt store opfindelser - fotografiet og fotografiapparatet. Her kan man opleve en enestående kamerasamling, som omfatter perioden fra fotografiets fremkomst i 1839 frem til i dag. Museet er en spændende, visuel oplevelse for både børn og voksne.
http://www.fotomuseum.dk

Jyllands Park Zoo
10 km vest for Herning ligger Jyllands Park Zoo, som er et udflugtsmål for hele familien. I haven findes der over 500 dyr fra alverdens lande, som børn og voksne kan opleve på helt tæt hold. Jyllands Park Zoo byder også på forlystelser som f.eks. minibiler, ponyridning og Danmarks største hoppepude.
http://www.jyllandsparkzoo.dk

Messecenter Herning MCH
En af de helt store trækplastre i Herning er helt sikkert messecenteret. MCH er et af Skandinaviens største oplevelsescentre, hvor man kan opleve alt lige fra messer og udstillinger, kongresser, events, standup, koncerter, sportsbegivenheder og meget mere. Med flere end 400 arrangementer om året, er der helt sikkert noget for enhver smag i Messecenter Herning.
http://www.mch.dk

0,5 – 1,5 times kørsel

Vesterhavet
De kilometervis af brede, hvide sandstrande er altid en køretur værd. Vesterhavet er oplagt i sommerhalvåret, hvor der altid er masser af liv og glade mennesker. Men også i vinterhalvåret er det fascinerende at gå langs stranden, høre havets brusen og kigge ud i det ”uendelige.”

Legoland
Legoland er en eventyrlig forlystelsespark, hvor der er action, fart over feltet og hygge for hele familien. Her kan man bage snobrød og vaske guld i det vilde vesten, tage en tur til det farlige piratland eller prøve en af de mange rutsjebaner. Legoland byder også på et fascinerende miniland, hvor alt er bygget af små legoklodser. Med mere en 50 spændende forlystelser kan man hurtigt bruge en hel dag i Legoland.
http://www.legoland.dk
 
Den Gamle By
For de historieinteresserede kan det anbefales at besøge Den Gamle By i Århus. Her kan man få fornemmelsen af en mindre dansk købstad fra 16- 17- og 1800tallet. Alle mursten, bindingsværk, tagsten, møbler, tæpper og tallerkner er originale, som er flyttet fra byer i hele Danmark. Den Gamle By er en slags levende museum, hvor man kan følge indbyggerne, når de laver mad, hugger brænde og henter vand ved brønden.
http://www.dengamleby.dk

Randers Regnskov
Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, hvor du kan opleve tre regnskovskontinenter under samme tag; Sydamerika, Asien og Afrika. Et fantastisk univers, hvor du bevæger dig rundt mellem kæmpelianer, brusende vandfald og mere end 250 dyrearter. Medbring egen madkurv eller nyd en let anretning i regnskovscafeen.
http://www.regnskoven.dk
 
AQUA Ferskvands Akvarium
AQUA i Silkeborg er Nordeuropas største ferskvandsakvarium med skøn park og sjovt legeområde. Akvariet er bygget ned i en række, store udendørs søer, som du kigger ud i gennem store panoramaruder. Børnene kan også prøve rørebassinet, hvor de kan røre ved en masse forskellige fisk.
http://www.ferskvandscentret.dk

Tivoli Friheden
I hjertet af Århus finder du Tivoli Friheden, som er en hyggelig forlystelsespark for børn og voksne i alle aldre. Her er et hav af forlystelser som f.eks. rutsjebaner, hurlumhejhuset, forhindringsbane, karrusel og meget mere. I sommerhalvåret er der desuden Fed Fredags-koncerter med kendte danske kunstnere. 
http://www.friheden.dk

Hjuldamperen Hjejlen
Hjuldamperen Hjejlen har 10 anløbssteder på ruten Silkeborg - Himmelbjerget - Laven og er en oplevelse uden sidestykke i Danmark. Hele sommerhalvåret sejles der med selskabets 7 både, herunder også Danmarks-klenodiet Hjejlen, som er verdens ældste aktive hjuldamper.Hjejleselskabet tilbyder også non-stop ture med flere af selskabets rutebåde og stemningsfyldte aftensejladser på faste dage i løbet af ugen.
http://www.hjejlen.com

 
 

Faciliteter:

 • Fri adgang til fitness
 • Fri adgang til Vandkulturhuset
 • Fri Wellness
 • Alle faciliteter kan benyttes i hele åbningstiden på ind- og udcheckningsdagen.
 • Kabel-tv
 • Gratis trådløst internet
 • Mulighed for sen check ud
 • Morgenmad i Caféen (mandag - fredag kl. 6.30-10.00 / lørdag, søn- og helligdage kl. 7.00-10.30)

Receptionen er bemandet 24 timer i døgnet:

 • Aviser
 • Fotokopi
 • Gratis trådløst internet i receptionen
 • Vaske- & renseservice (dog ikke på helligdage og i weekender)
 • Kolde og varme drikke
 • Taxa
 • Check ind fra kl. 14.30
 • Check ud senest kl. 11.00
Nyhed/arrangement
 • 2 Jan: Personlig svømmetræner

Personlig svømmetræner

NYHED | 2 Jan

læs mere

Ansøgninger sendes til:

job@dgi-husetherning.dk

Persondatapolitik:

Se vores persondatapolitik her

Åbningstider 2019

Fitness
Mandag - Fredag
06:00 - 22:00
Lørdag - Søndag
08:00 - 20:00

Vandkulturhuset & Wellness
Mandag - Fredag
06:00 - 20:30
Lørdag - Søndag
09:00 - 18:00

 

Som medlem kan du træne i fitness 24:7!
Gælder dog ikke i perioden fra d. 21/12 - 31/12.
Tjek åbningstiderne i helligdagene, TRYK HER
Omklædningen vil være lukket i tidsrummet
23:00-05:00 på hverdage.
Lørdag og søndag er dameomklædning lukket
kl. 22.00 - 01.00 og herreomklædning er lukket
kl. 01.00 - 04.00.

     

Find Os

ADRESSE
DGI Huset Herning
Kousgaards Plads 3
7400 Herning
T / 9626 7400
Fitness og Vandkulturhuset
info@dgi-husetherning.dk
Hotel
hotel@dgi-husetherning.dk