Hundredevis af muligheder i et center i konstant udvikling


Vores moderne fitnesscenter råder over 4 indendørs sale og 1 udendørs træningsområde, som benyttes til holdtræning alle ugens 7 dage. Herudover har vi også et varmtvandsbassin og et udspringsbassin i Vandkulturhuset, som også udbyder en lang række hold. Vores fitnessområde har åbent døgnets 24 timer, og vi har hold fra tidlig morgen til sen aften i vores holdsale. Så der er noget for alle - uanset smag og tidspunkt. Børn i alderen 10-15 år kan træne i fitness med forældrenes underskrift, dette gælder kun Cardio maskinerne. Vi gør venligst opmærksom på at DGI Huset Herning er via organisation DGI med i antidoping arbejdet under Antidoping Danmark.

På en helt almindelig træningsuge har du over 100 forskellige hold

at vælge imellem i DGI Huset Herning.

Udsigtsstuen som er vores mindste sal benyttes til flere forskellige former for Yoga, BODYFLOW®, Pilyo toning, Roll out, Mobility og boldtræning. Hold med dæmpet stemning som iscenesættes perfekt af de lyse lokaler og den flotte udsigt over Herning by.

Rytmesalen er vores næststørste sal og benyttes primært til hold som Zumba, SH’BAM®, Boksetræning og Toning – holdtyper med glæde og energi, som matcher salens røde look.

Bevægelsessalen er vores største sal. Den har opstregede gulve og kan benyttes til badminton, volleyball, indendørs fodbold og meget andet.
Bevægelsessalen ligger gulv til de af vores LESMILLS® konceptklasser, som kræver allermest plads såsom BODYATTACK®, BODYCOMBAT®, BODYJAM®, BODYPUMP®, BODYSTEP®, CXWORX® og GRIT STRENGTH®. Vi tilbyder således et stort og varieret udvalg af konceptklasser med vores 10 forskellige LESMILLS® koncepter, som udgiver nye programmer hver 3 måned. Træningen er derfor altid opdateret i forhold til nyeste trends og forskning.
Salen har også en stor klatrevæg, som benyttes til lukkede arrangementer samt de faste klatrehold på holdplanen.
Herudover rummer salen også vores populære formiddagshold såsom Senior toning og Stram Op.

Indoor Cycling salen har 29 cykler og er placeret med skøn udsigt over Vandkulturhuset. Her tilbyder vi Indoor Cycling i flere forskellige nivauer og med flere forskellige temaer i en dejlig veltempereret sal, så intet står imellem dig og dit næste fitnessniveau. Vi tilbyder også LESMILLS® konceptklasse RPM®. Der er således ingen undskyldning for ikke at komme i gang med Indoor Cycling. Vi har hold for enhver smag og enhver sværhedsgrad.

Tagterrassen huser vores udendørs træningsområde og indendørs FMA område, som benyttes til blandt andet Roof Fit. Roof Fit er en intens træningsform med fokus på både konditions- og styrketræning. Træningen er alsidig og timerne varierer konstant. Træningen er bygget op omkring funktionelle øvelser inspireret fra vægtløftning, gymnastik og andre sportsgrene. Der arbejdes med udstyr såsom vægtstænger, Kettlebells, Medicinbolde, Trx, romerske ringe, pull up stativer, kasser til f.eks. boksjump, sjippetov og meget andet. Dygtige instruktører driver, motiverer og hjælper hele træningen igennem, således ny som garvet Roof Fitter får mest muligt ud af træningen.

Fitnessområdet på første sal har hovedvægten på kredsløbstræning. Her kan du bl.a. træne på løbebånd, crosstrainers, cykler og romaskiner eller lave cirkeltræning på eksklusive EasyLine-maskiner, mens du nyder den formidable udsigt over Vandkulturhusets bassiner og café/receptionsområdet. Mange af centerets Technogym-maskiner er handicapvenlige. Vi tilbyder desuden også hold i Cirkeltræning, så du får ekstra motivation og opbakning til at optimere din træning.

Vandkulturhuset har 4 bassiner, hvoraf 2 benyttes til holdtræning. I varmtvandsbassinnet er der blandt andet Seniortræning og Varmtvandstræning, imens udspringsbassinnet benyttes til det lidt mere udfordrende Dybvandsaqua. Det kræver ikke særlige medlemsskaber at benytte Vandkulturhuset. Alle medlemmer kan derfor frit tilmelde sig vores vand-hold.

Vores holdplan er ikke statisk. Vi tager løbende nye holdtyper og nyt udstyr ind, og sætter generelt en stor ære i at holde os i konstant udvikling. Det er vores fornemmeste opgave at bevare nyhedsgraden og sørge for, at vores medlemmer altid føler sig inspirerede til at nå deres fitnessmål.

Holdtilmelding

Holdtilmelding

Online booking

Byens største holdplan, book din plads nu!

Bliv medlem

Bliv medlem

Se priser her

Se priser og de forskellige medlemskaber vi har.

Udtalelser

Udtalelser

Læs mere...

Læs hvad andre har udtalt omkring DGI Huset Herning

Holdregler for børn

Holdregler for børn

Fra 3 - 14 år

Her kan i se de hold, som børn må deltage på

Nyhed/arrangement
  • 2 Jan: Personlig svømmetræner

Personlig svømmetræner

NYHED | 2 Jan

læs mere

Ansøgninger sendes til:

job@dgi-husetherning.dk

Persondatapolitik:

Se vores persondatapolitik her

Åbningstider 2019

Fitness
Mandag - Fredag
06:00 - 22:00
Lørdag - Søndag
08:00 - 20:00

Vandkulturhuset & Wellness
Mandag - Fredag
06:00 - 20:30
Lørdag - Søndag
09:00 - 18:00

 

Som medlem kan du træne i fitness 24:7!
Gælder dog ikke i perioden fra d. 21/12 - 31/12.
Tjek åbningstiderne i helligdagene, TRYK HER
Omklædningen vil være lukket i tidsrummet
23:00-05:00 på hverdage.
Lørdag og søndag er dameomklædning lukket
kl. 22.00 - 01.00 og herreomklædning er lukket
kl. 01.00 - 04.00.

       

Find Os

ADRESSE
DGI Huset Herning
Kousgaards Plads 3
7400 Herning
T / 9626 7400
Fitness og Vandkulturhuset
info@dgi-husetherning.dk
Hotel
hotel@dgi-husetherning.dk